Jatetxea

  • Aterpea zabalik dagoen bitartean jatetxe zerbitzua eskaintzen dugu.
  • Sukaldea zabalik dago 15:30erarte. Hortik aurrera janari hotza hartzeko aukera dago: gazta, hestebete errazioak e.a.
  • Ahal den neurrian Gorbeia bertako eta  inguruko hornitzaileak ditugu.

                                           Hamaiketakorako edo bazkaltzeko aukerak

– Entsaladaks: berdea eta mistoa
– Plater konbinatuak arrautzekin eta aukeran: txorizoa / hirugiharra / solomoa / oilasko paparra / urdaiazpikoa / zankarroia (neguan)
– Platerak osatu ditzakegu tipula pozatuarekin, piper gorriekin edo txanpinoiekin.
– Ogitartekoak: : txorizoa / hirugiharra / solomoa / oilasko paparra / urdaiazpikoa / hestebeteak.  Aukeran Gorbeiako gazta edo piperrak gehitzea.
– Errazioak: Gorbeiako gazta, irasagarra eta intxaurrak / txorizoa / hirugiharra / solomoa / oilasko paparra / urdaiazpikoa / zankarroia (neguan)       pernile.

                                         Enkarguzko bazkariak

Astelehenetik ostiralera, jai-egunetan ezik, enkarguzko janariak agindu daitezke. Hainbat aukera daude: arrain edo okela paella, okela txingarretan, indaba-jana… bestelakorik nahi izanez gero, galdetu.

Gutxiengo taldea 8 pertsona eta gehienez 25.

Erreserbak egiteko 2 egun aurretik gutxienez.

Ahal dugun neurrian saiatzen gara eskainitako produktuak Gorbeia inguruko ekoizle eta enpresetakoak izatea.

Txingarretarako okela, gazta eta ogia beti dira tokiko ekoizleenak eta jatorri-izendapenarekin.

 

Telefonoa 94 633 81 48

e-maila:  info@gorbeiakoaterpea.eus

 

                                     Aterpean ostatuz daudenentzako zerbitzuak

Afaria

Ordua: 20:30

Horren barne: lehen eta bigarren platera, postrea, ura eta ogia.

Gosariak

Beti 09:00ak aurretik, ordua bezperako afarian adosten da

Horren barne: zuku ekologikoa, york urdaiazpikoa, gazta, irasagarra, gailetak, madalenak, ogi txigortua, eztia, marmelada, gurina, kafea, colacao, esnea, infusioak, zerealak

Piknik

Horren barne: 1/2 litroko ur botila, zukua, sasoiko fruta, 2 barrita energetiko, fruitu lehorrak, ogitartekoa.

Edariak

  • Coca-cola

    2,40 €
  • San Miguel garagardoa

    2,40 €
  • Alkoholik gabeko garagardoa

    2,40 €
  • Maho garagardoa

    2,40 €
  • Baias garagardoa

    3,50 €
  • Ura 0.5 L

    1,00 €
  • Ura 1,5 L

    2,00 €
  • Kas

    2,40 €
  • Acuarius

    3,00 €
  • Zukua

    3,00 €
  • Gaseosa 1/2 L

    1,50 €
  • Sagardo ekologiko botila

    8,00 €
  • Ardo botila

    5,50 €
  • Ardo Edalontzia

    2,00 €
  • Olabarri ardo ondua

    15,00€
  • Kalimotxo botila

    8,00 €
  • Likore txupitoak

    2,50 €
  • Kafea/infusioak

    1,50 €
  • Colacao

    2,00 €
  • Esne edalontzia

    1,50 €
  • Salda

    2,00 €

Entsaladak, plater konbinatuak, ogitartekoak eta anoak

  • Partekatzeko entsaladak :

  • Arrunta: letxuga, tomatea, tipula

    6,50 €
  • Mixtoa: letxuga, tomatea, tipula, artoa, zainzuriak, atuna, olibak

    10,00 €
  • Plater konbinatuak, harrautz ekologikoak eta:

  • Txorizoa edo solomoa edo oilazko bularkia edo pernile edo urdaie edo zankarroai

    9,00
  • Hanburgesa

    10 €
  • Osagai gehigarria

    3,50 €
  • Piper gorrien hornigaia

    5,00 €
  • Txanpiñoiak saltsan

    1,00€
  • Txanpiñoiak hornigaia

    3,50€
  • Ogitartekoak:

  • Txorizoa, solomoa, bularkia, urdaie edo pernile

    5,00 €
  • gaztarekin

    +1,00 €
  • piperrekin

    +1,00 €
  • Anoak

  • Txorizoa, solomoa, bularkia, urdaie edo zankarroia

    5,00 €
  • Gorbeiako gazta

    5,00 €
  • Gorbeiako gazta irasagarrarekin

    7,00 €
  • Gorbeiako gazta irasagarra eta intxaurrekin

    9,00 €
  • Intxaurrak

    3,50 €
  • Gatzatua

    3,00€
  • Barrita energetikoak

    1,50 €