– Entsaladaks: berdea eta mistoa
– Plater konbinatuak arrautzekin eta aukeran: txorizoa / hirugiharra / solomoa / oilasko paparra / urdaiazpikoa / zankarroia (neguan)
– Platerak osatu ditzakegu tipula pozatuarekin, piper gorriekin edo txanpinoiekin.
– Ogitartekoak: : txorizoa / hirugiharra / solomoa / oilasko paparra / urdaiazpikoa / hestebeteak. Aukeran Gorbeiako gazta edo piperrak gehitzea.
– Errazioak: Gorbeiako gazta, irasagarra eta intxaurrak / txorizoa / hirugiharra / solomoa / oilasko paparra / urdaiazpikoa / zankarroia (neguan) pernile.
Astelehenetik ostiralera, jai-egunetan ezik, enkarguzko janariak agindu daitezke. Hainbat aukera daude: arrain edo okela paella, okela txingarretan, indaba-jana… bestelakorik nahi izanez gero, galdetu.
Gutxiengo taldea 8 pertsona eta gehienez 25.
Erreserbak egiteko 2 egun aurretik gutxienez.
Ahal dugun neurrian saiatzen gara eskainitako produktuak Gorbeia inguruko ekoizle eta enpresetakoak izatea.
Txingarretarako okela, gazta eta ogia beti dira tokiko ekoizleenak eta jatorri-izendapenarekin.
Telefonoa 94 633 81 48
e-maila: info@gorbeiakoaterpea.eus
Afaria
Ordua: 20:30
Horren barne: lehen eta bigarren platera, postrea, ura eta ogia.
Gosariak
Beti 09:00ak aurretik, ordua bezperako afarian adosten da
Horren barne: zuku ekologikoa, york urdaiazpikoa, gazta, irasagarra, gailetak, madalenak, ogi txigortua, eztia, marmelada, gurina, kafea, colacao, esnea, infusioak, zerealak
Piknik
Horren barne: 1/2 litroko ur botila, zukua, sasoiko fruta, 2 barrita energetiko, fruitu lehorrak, ogitartekoa.